Seminaarit

Hyvä elämä - turvallinen arki
24.–25.1.2018

Järvenpää-talo, Sibelius-sali, Hallintokatu 4

Valtakunnallinen turvallisuusseminaari Hyvä elämä - Turvallinen arki järjestetään 24.–25.1.2018 Järvenpäässä. Seminaarin toteuttaa sisäministeriö yhteistyössä Järvenpään kaupungin kanssa.

Seminaarin teema on sisäisen turvallisuuden strategian toimeenpano eli sen suunnittelu, miten yhdessä lähdemme parantamaan sisäistä turvallisuutta niin, että Suomi on maailman turvallisin maa.

Seminaari on tarkoitettu kaikille paikalliseen, alueelliseen ja valtakunnalliseen turvallisuus- ja siihenliittyvään hyvinvointityöhön osallistuville viranomaisille, tutkijoille sekä järjestöjen ja elinkeinoelämänedustajille.

Valtakunnallisia turvallisuusseminaareja on järjestetty vuosittain vuodesta 2006 lähtien, ja niiden tavoitteena on edistää yhdessä tekemistä sekä levittää tietoa, hyviä käytäntöjä ja kokemuksia.

Seminaari on maksuton. Ilmoittautuminen 10.1.2018 mennessä.

Seminaarin kutsu
Seminaarin ohjelma

Aikaisemmat seminaarit

Muuttuva Suomi - turvallisempi Suomi 25-26.1.2017

Valtakunnallinen turvallisuusseminaari Muuttuva Suomi - Turvallisempi Suomi järjestettiin 25.–26.1.2017 Turussa. Seminaarin järjesti sisäministeriö yhteistyössä Turun kaupungin kanssa. Seminaariin osallistui kaikkiaan noin 200 turvallisuus- ja siihen liittyvään hyvinvointityöhön osallistuvaa viranomaista sekä järjestöjen ja elinkeinoelämän edustajia.

Seminaariaineistot ja uutinen seminaarista

Sisäisen turvallisuuden strategian alueelliset työpajat

Sisäministeriö ja aluehallintovirastot järjestivät syksyllä 2016 sisäisen turvallisuuden strategian valmistelun työpajoja, joissa alueellisia sidosryhmiä kuullaan osana sisäisen turvallisuuden strategian ja toimenpideohjelman valmistelua. Alueellisten työpajojen aiheena ovat suomalaisen yhteiskunnan turvallisuusuhat ja niihin vastaaminen.

Työpajojen aineistot