Sisäministeriö Turun Eurooppa-foorumilla 2018

Sisäministeriö on mukana Turun Eurooppa-foorumilla 30. elokuuta 2018. Ministeriö järjestää kaksi keskustelutilaisuutta.

Maahanmuutto ja kaupunkien muutos

Sisäministeriö ja URMI-tutkimushanke (Urbanization, Mobilities and Immigration) järjestävät yhteistyössä keskustelutilaisuuden maahanmuuton vaikutuksesta kaupunkeihimme.

Aika ja paikka: torstaina 30. elokuuta kello 11-12, Turun pääkirjaston studio

Keskustelemassa johtaja Tuomas Martikainen Siirtolaisuusinstituutista, dosentti Timo Kauppinen Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta, maahanmuuttajakoordinaattori Sari Kanervo Turun kaupungilta ja neuvotteleva virkamies Sari Haavisto työ- ja elinkeinoministeriöstä.

Lisätietoa URMI-hankkeesta

Ääriajatteluun perustuva väkivalta – uusi normaali?

Sisäministeriö järjestää lisäksi keskustelun turvallisuudesta, aatteellisesta väkivallasta ja niiden kehitysnäkymistä. Turussa tapahtuneista puukotuksista on kulunut noin vuosi. Miten Suomi on muuttunut? Miltä tulevaisuus näyttää?

Aika ja paikka: torstaina 30.8. klo 15–16, Eurooppa-torin lava

Keskustelussa ovat mukana Turun kaupunginjohtaja Minna Arve, kansanedustaja, Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson, sisäministeriön poliisiosaston kehittämispäällikkö Tarja Mankkinen ja Poliisihallituksen poliisitarkastaja Timo Kilpeläinen.

Tervetuloa!

Turun Eurooppa-foorumi järjestetään useissa paikoissa Turun keskustassa torstaista 30.8. lauantaihin 1.9. Tapahtuma tarjoaa foorumin suomalaisvaikuttajien ja kansalaisten keskustella Suomen roolista Euroopassa ja Euroopan unionissa. Turun Eurooppa-foorumi järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja siitä tulee jokavuotinen politiikan ja talouden syyskauden avaus Suomessa.

Lue lisää Turun Eurooppa-foorumista