Etsimääsi sivua ei valitettavasti löydy kyseisellä kielellä.
Sivut, joissa tagi radikalismi .

Väkivaltaisen ekstremismin ja radikalisoitumisen ennalta ehkäisevät toimet etenevät

18.2.2021 8.48
SM
Kuvituskuva, jossa ihmiset kävelevät pimeällä kadulla.
Väkivaltaisen ekstremismin ja radikalisoitumisen ennalta ehkäisevä työ on edennyt hyvin koronapandemiasta huolimatta, todetaan vuosiraportissa.

Väkivaltaista radikalisoitumista ja ekstremismiä ehkäistään monin keinoin

19.12.2019 15.32
SM
Valtioneuvosto on tehnyt periaatepäätöksen kansallisen väkivaltaisen radikalisoitumisen ja ekstremismin ennalta ehkäisyn toimenpideohjelmasta vuosille 2019-2023. Ohjelman tavoitteena on muun muassa vähentää ekstremististä väkivaltaa ja sen uhkaa yksilöille, yhteisöille ja yhteiskunnalle sekä edistää yhdenvertaisuuden, sananvapauden ja muiden perustuslaillisten oikeuksien toteutumista.

Kansainväliset väkivaltaisen radikalisoitumisen ennaltaehkäisyn asiantuntijat koolla Helsingissä

16.9.2019 13.04
EU2019FI SM
Väkivaltaisen radikalisoitumisen ennaltaehkäisyn konferenssi (Conference on Preventing Violent Radicalisation) kokoaa Finlandia-talolle 17.-18.9. laajan joukon kansainvälisiä asiantuntijoita käsittelemään väkivaltaisen radikalisoitumisen ehkäisytyötä niin tutkimustiedon, käytännön kokemuksen kuin viranomaistyön näkökulmista.

Radikalisoitunut henkilö on saatava paremmin palvelujen pariin

27.5.2019 14.11
SM
ankkuritiimi
Suomessa väkivaltaisen radikalisoitumisen ja ekstremismin torjunta perustuu eri viranomaisten ja muiden toimijoiden väliseen yhteistyöhön, jonka avulla väkivaltaisesti radikalisoitunut tai radikalisoitumassa oleva henkilö pyritään saamaan väkivallasta irtautumista tukevien palvelujen piiriin. Näitä palveluja tarjoavat laajasti eri viranomaiset ja järjestöt.