Tutustu harjoitteluun sisäministeriössä

Tutustu vuoden 2020 harjoittelijoihin, katso video.

Vuoden 2020 korkeakouluharjoittelijat Anniina, Tommi, Conor ja Tiina kuvaavat sisäministeriötä monipuoliseksi, opettavaiseksi, palkitsevaksi ja vaikuttavaksi harjoittelupaikaksi. Harjoittelun aikana on saanut paljon vastuuta ja omaa osaamistaan on päässyt haastamaan ja kehittämään. Videolla he kertovat omista työtehtävistään ja ajatuksistaan, joita harjoittelu on herättänyt.

Katso video vuoden 2020 harjoittelijoiden kokemuksista

 

Anniina Toivonen: "Parasta on se, miten viestintäyksikössä pääsee näkemään laaja-alaisesti koko ministeriön toimintakentän".

Lue lisää Anniinan harjoittelusta

 

Hanna Aaltonen: "Harjoittelija otetaan työyhteisöön mukaan tasavertaisena jäsenenä ja asioihin perehtymiseen saa käyttää aikaa".

Lue lisää Hannan harjoittelusta

 

Anna Marttinen: "Perehdytyksen jälkeen pääsin nopeasti kiinni koulutustani vastaaviin työtehtäviin ja näin olen saanut kerrytettyä arvokasta työkokemusta".

Lue lisää Annan harjoittelusta

 

Emmi Alamommo: "Kannattaa itse olla aktiivinen ja tuoda esille mistä asioista on kiinnostunut, ainakin minä olen sillä tavalla saanut lisää kiinnostavia työtehtäviä".

Lue lisää Emmin harjoittelusta

 

Toni Shnoro: "Minut on otettu todella hyvin vastaan ja olen kokenut, että työpanostani arvostetaan. Täällä myös harjoittelijana tuntee olevansa osa työyhteisöä".

Lue lisää Tonin harjoittelusta