Pelastustoimen ajankohtaispäivät

9.-10.11.2022 Naantalissa

Ajankohtaispäivien teemana on tänä vuonna Pelastustoimi sillanrakentajana. Ajankohtaispäivillä pohditaan yhteistyötä monista eri näkökulmista sekä pelastustoimen siirtymistä uusille hyvinvointialueille. Lisäksi tilaisuudessa jaetaan Palosuojelurahaston innovaatiopalkinto. 

Seminaarin pääpuhujana toimii työelämäprofessori Valtteri Vuorisalo Tampereen yliopistosta. Hän puhuu siitä, kuinka yhteistyöllä saadaan aikaiseksi vaikuttavuutta.

Aika: 9.-10.11.2022
Paikka: Naantali Spa, Matkailijantie 2, Naantali
Etäosallistuminen: Suoratoisto seminaarin aikana. Striimiä ei tallennetta.

Pelastustoimen ajankohtaispäivien kohderyhmänä on koko pelastustoimi sidosryhmineen. Seminaarin tarkoituksena on jakaa tietoa pelastustoimea koskevista ajankohtaisasioista ja ilmiöistä. Seminaari toimii myös pelastustoimen sekä sidosryhmien keskinäisen vuorovaikutustilaisuutena. 

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä sisäministeriö ja Varsinais-Suomen pelastuslaitos. 

Seminaarin ohjelma on maksuton. Lähettävät organisaatiot vastaavat osallistujiensa kaikista matkakustannuksista sekä matkajärjestelyistä (matkat, ruokailut, majoitus, päivärahat). Ilmoittautumislomakkeessa pyydetään myös sitovat ilmoittautumiset lounaille. 

Majoituskiintiö:

Naantali Spa:sta on varattu rajoitettu määrä huoneita kiintiötunnuksella ”pelastustoimi”. Varaukset pyydetään tekemään puhelimitse 02 44 55 100 tai sähköpostitse [email protected]

Huonekiintiö on voimassa 19.10.22 asti. Osallistujat maksavat itse majoituksensa paikan päällä tai ilmoittavat laskutusosoitteeseen. 

Lisätietoa tilaisuudesta:
[email protected]