Pelastustoimen ajankohtaispäivät

17.-18.11.2021 Oulussa

Tulevaisuuden pelastustoimi - Pelastustoimen ajankohtaispäivät 17.-18.11.

Ajankohtaispäivien teemana on tänä vuonna tulevaisuuden pelastustoimi. Tapahtumassa käsitellään muun muassa pelastustoimen uudistusta ja tulevaisuutta eri näkökulmista, viranomaisyhteistyötä sekä pelastustoimen tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyötä. Päivillä esitellään myös suorituskykyhankkeen tuloksia ja jaetaan Palosuojelurahaston innovaatiopalkinto.

Seminaarin pääpuhujana toimii yrityskulttuurimuotoilija Panu Luukka, joka puhuu työntekijäymmärryksen merkityksestä työyhteisökulttuurin rakentamisessa.

Aika: 17.-18.11.2011
Paikka: Radisson Blu Hotel Oulu, Hallituskatu 1
Etäosallistuminen: Suoratoisto seminaarin aikana. Striimiä ei tallennetta.

Lähettävät organisaatiot vastaavat osallistujiensa kaikista matkakustannuksista sekä matkajärjestelyistä (matkat, ruokailut, majoitus, päivärahat). Seminaarin ohjelma on maksuton. 

Tilaisuuden järjestää sisäministeriön pelastusosasto yhteistyössä Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen kanssa.  

Ilmoittaudu seminaariin ja etäosallistumiseen 22.10. mennessä

Ajankohtaispäivien ohjelma

Majoituskiintiö:
Radisson Blu Oulusta on varattu rajoitettu määrä huoneita kiintiötunnuksella ”SISÄMINISTERIÖ, PELASTUSOSASTO”. Varaukset pyydetään tekemään Radisson Blu hotellin myyntipalvelusta p. 020 1234 730 tai sähköpostitse [email protected] viimeistään 18.10. Osallistujat maksavat majoituksen itse paikan päällä tai ilmoittavat laskutusosoitteensa. 

Lisätietoa tilaisuudesta: [email protected]