Seminaarit

VIII Kansallinen turvallisuustutkimuksen seminaari 5.11.2018

Seminaari järjestetään Helsingissä Marina Congress Centerissä 5.11.2018.

Seminaarin järjestää turvallisuustutkimuksen yhteistyöryhmä. Vuoden 2018 seminaarissa järjestelyvastuussa on sisäministeriö yhteistyössä ulkoministeriön ja puolustusministeriön kanssa.

Tutustu seminaarin ohjelmaan
Ilmoittaudu seminaariin 18.10.2018 mennessä

Lisätietoja: Hanna-Minna Sihvonen, erityisasiantuntija, hanna-miina.sihvonen@intermin.fi

 

Aikaisemmat seminaarit

Hyvä elämä - turvallinen arki 24.–25.1.2018

Valtakunnallinen turvallisuusseminaari Hyvä elämä - Turvallinen arki järjestettiin 24.–25.1.2018 Järvenpäässä. Seminaarin toteuttivat sisäministeriö yhteistyössä Järvenpään kaupungin kanssa.

Seminaarin teema oli sisäisen turvallisuuden strategian toimeenpano eli sen suunnittelu, miten yhdessä lähdemme parantamaan sisäistä turvallisuutta niin, että Suomi on maailman turvallisin maa.

Seminaariaineistot ja uutinen seminaarista

Muuttuva Suomi - turvallisempi Suomi 25-26.1.2017

Valtakunnallinen turvallisuusseminaari Muuttuva Suomi - Turvallisempi Suomi järjestettiin 25.–26.1.2017 Turussa. Seminaarin järjesti sisäministeriö yhteistyössä Turun kaupungin kanssa. Seminaariin osallistui kaikkiaan noin 200 turvallisuus- ja siihen liittyvään hyvinvointityöhön osallistuvaa viranomaista sekä järjestöjen ja elinkeinoelämän edustajia.

Seminaariaineistot ja uutinen seminaarista

Sisäisen turvallisuuden strategian alueelliset työpajat

Sisäministeriö ja aluehallintovirastot järjestivät syksyllä 2016 sisäisen turvallisuuden strategian valmistelun työpajoja, joissa alueellisia sidosryhmiä kuullaan osana sisäisen turvallisuuden strategian ja toimenpideohjelman valmistelua. Alueellisten työpajojen aiheena ovat suomalaisen yhteiskunnan turvallisuusuhat ja niihin vastaaminen.

Työpajojen aineistot