Hyppää sisältöön
Media

Kriisinhallinta NYT -tapahtumassa tutustutaan konfliktinratkaisuun ja rauhan rakentamiseen

sisäministeriö
Julkaisuajankohta 14.11.2022 16.57
Uutinen

Sisäministeriö ja ministeriön yhteydessä toimiva Kriisinhallintakeskus CMC Finland ovat mukana kriisinhallintaa ja rauhanrakentamista esittelevässä Kriisinhallinta NYT -tapahtumassa tiistaina 29.11. Katajanokan Wanhassa Satamassa. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Miten, miksi ja missä Suomi tekee kriisinhallintaa ja mitä se tarkoittaa maailman muuttuneessa turvallisuustilanteessa?

Kriisinhallinta NYT -tapahtumassa pääset näkemään, kuulemaan ja keskustelemaan siitä, mitä kriisinhallinta on ja kuinka kestävää rauhaa rakennetaan yhteistyöllä. Konfliktialueiden vakauttamisessa tarvitaan meitä kaikkia.

Päivän aikana kuullaan alan asiantuntijoiden puheenvuoroja, paneelikeskusteluja ja kokemuksia kentältä. Esittelypisteillä voi tutustua kriisinhallinnan, rauhanrakentamisen, kehitysyhteistyön ja humanitaarisen avustustyön parissa työskentelevien valtion, järjestökentän ja yritysmaailman toimijoiden työhön.

Kriisinhallintatehtävistä kiinnostuneilla on mahdollisuus keskustella kentällä palvelleiden kanssa, osallistua työpajoihin sekä kuulla kriisinhallinnan tehtäviin hakeutumisesta. 

Tule mukaan oppimaan ja keskustelemaan kansainvälisestä sotilaallisesta ja siviilikriisinhallinnasta sekä Suomen kokonaisvaltaisesta kriisinhallintatyöstä!