Work Help Finland -mobiilisovelluksen saavutettavuusseloste

Tässä saavutettavuusselosteessa kerrotaan, miten Work Help Finland -mobiilisovelluksessa noudatetaan lakia digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, mitä puutteita sovelluksen saavutettavuudessa on ja miten voit antaa meille palautetta saavutettavuusongelmista. 

Sovelluksesta vastaa sisäministeriö. 

Miten saavutettavia sivut ovat?

Tämä mobiilisovellus täyttää suurelta osin lain vaatimat A- ja AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG-kriteeristö 2.1). Sovelluksessa on joitain saavutettavuuspuutteita, jotka on kuvattu tarkemmin alempana.

Huomasitko puutteita saavutettavuudessa?

Pyrimme jatkuvasti parantamaan mobiilisovelluksen saavutettavuutta. Jos löydät ongelmia, joita ei ole kuvattu tällä sivulla, ilmoita niistä meille ja teemme parhaamme puutteiden korjaamiseksi.

Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteella [email protected]. Laita viestin aiheeksi ’Saavutettavuuspalaute/Work Help Finland -mobiilisovellus’ ja kuvaa puutteet mahdollisimman tarkasti.

Saavutettavuuden valvonta

Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuusvaatimusten toteutumista. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään. 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi 
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero (vaihde): 0295 016 000

Tarkemmat tiedot sovelluksen teknisestä saavutettavuudesta

Mobiilisovellus ei ole vielä kaikilta osin saavutettava. Sisällöt tai toiminnot, jotka eivät vielä ole saavutettavia:

  • Tekstin kokoa ei voi muuttaa ilman avustavaa teknologiaa (WCAG 1.4.4)
  • Mobiilisovelluksessa linkit tulisi olla sijoitettu selkeästi lauseiden loppuun, jotteivat ne sekoittuisi muun sisältötekstin sekaan. (WCAG 2.4.4)

Pyrimme parantamaan mobiilisovelluksen saavutettavuutta.

Miten olemme testanneet saavutettavuutta?

Tämän saavutettavuusselosteen huomiot perustuvat kolmannen osapuolen tekemään saavutettavuusarviointiin. Ulkopuolinen toimittaja arvioi sovelluksen saavutettavuuden syksyllä 2022.

Sovellus on julkaistu vuonna 2022.
Tämä seloste on laadittu 30.6.2022 ja päivitetty 3.4.2023.

Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019)